Duhovna skupnost Oriš – energij narave

II Ẹgbẹ́ Òrìṣà II Duhovna skupnost Oriš – energij narave

Obred ebo

Obred ebo

Kaj je namen obreda ebo?

Razlog za izvedbo kakršnega koli obreda ebo se odraža v naslednjem pregovoru:
Riru ẹbọ
Ni ngbe ẹni
Ai ru, ki ngbe eniyan

Če izvedeš obred ebo,
imaš podporo eboja.
Če pa obreda ebo ne izvedeš, tudi podpore nimaš. 

Ebo je posledica (samo)diagnoze, saj je obred izveden po diagnozi določene težave, bolezni ali trpljenja v povezavi z nečim, kar se je že zgodilo, kar se trenutno dogaja ali kar se bo šele zgodilo v prihodnosti. Obred ebo predstavlja najvišjo obliko kompetence, njegovi učinki pa segajo v preteklost, sedanjost in prihodnost, kar pomeni, da obred vključuje energijo pritegnitve, zdravljenja in obrambe.

Ko torej dobimo navodilo za izvedbo eboja ali ko enostavno začutimo potrebo po tem, nas vodi jasna želja po odpravi določene težave, sla po pritegnitvi nečesa pozitivnega ali pa težnja po zaščiti pred nevarnostjo. Komur koli izmed nas v kakršnih koli življenjskih okoliščinah, naj bodo te silno ugodne ali skrajno neugodne, lahko obred ebo še kako koristi.

Ebo je postopek duhovnega očiščenja, pri katerem uporabimo užitne naravne materiale, ki sicer niso nujno užitni za človeka, so pa sestavni del človeške civilizacije.
Obenem je ebo postopek samozdravljenja. Čeprav obred za vas izvede nekdo drug, že s samim pristopom k obredu razvajate samega sebe, razrešite določeno težavo, preprečite nevšečnosti ali pa pritegnete nekaj pozitivnega.

Kako pogosto naj izvedemo obred ebo?

Obred lahko izvedete, kadar koli želite. Vsakič ko se odpravite na duhovno orientacijo, dobite tudi navodilo za opravljanje obreda ebo. A tudi če ne opravite duhovne orientacije, lahko obred ebo izvedete povsem prostovoljno, denimo ko se ne počutite najbolje, ko želite nekaj doseči ali ko začenjate nov projekt. Obred ebo lahko izvedete s kakršnim koli namenom in ob kateri koli priložnosti, od poroke do najrazličnejših življenjskih obletnic, in to v vsakem življenjskem ciklusu – vse z namenom, da zagotovite ugoden potek dogodkov.

Ebo je proces duhovnega očiščenja, pri katerem povežemo vse predniške energije z duhovnimi in naravnimi energijami sveta ter z našo telesno, duhovno in stvarno prisotnostjo na tem planetu. Glavni cilj pri tem je uskladitev s časom, z našimi lastnimi omejitvami, s težavami, z ambicijami in s sanjami.

Lahko rečemo, da je glavni namen obreda ebo naše opolnomočenje. Gre za postopek revitalizacije, ki poveča našo življenjsko energijo, nas naredi bolj odporne in nam zagotovi novo priložnost.

Če si želite tega dragocenega obreda, nam pišite na info@orisa.si. Z veseljem vam bomo posredovali več informacij in navedli podatke za neposredno plačilo svečenikom in svečenicam v Nigeriji, kjer bodo izvedli obred za vas. Duhovna skupnost oriš je pri tem zgolj posrednik.

Ta in vsi omenjeni obredi, ki jih izvajajo svečeniki specialisti v Nigeriji, so namenjeni vsem, ki si želijo s pomočjo narave izboljšati kvaliteto življenja, saj smo vsi del narave, ne glede na spol, raso in prepričanja. 

Ebo ifa 2 orisa.si