Duhovna skupnost Oriš – energij narave

II Ẹgbẹ́ Òrìṣà II Duhovna skupnost Oriš – energij narave

Rojstnodnevni obred

Duhovna podpora v času rojstnega dne - darilo samemu sebi ob rojstnem dnevu

Mnogi ljudje delijo izkušnjo, ko se jim tik pred rojstnim dnem ali celo prav na ta dan zgodi nekaj, kar vzbudi nemir in povzroči kopico nepričakovanih in neprijetnih situacij, zaradi katerih se slavljenci spremenijo v krizne upravljavce. Če poznate to izkušnjo, bo spodnje besedilo kot nalašč za vas.

Jorubska filozofija oriš se s tem pojavom ukvarja že stoletja in ponuja praktična orodja, ki vam bodo v težkih dneh prišla še kako prav. Cilj je, da odpravite napetost in preženete nemir ter omogočite slavljencu, da v času rojstnega dne doživi čim manj čustvenih pretresov.

Z veseljem sporočamo, da vam od leta 2021 ponujamo možnost praktične duhovne podpore, ki jo zagotavljajo izkušeni modreci in specialisti za oriše – energije narave. Ti so svoje življenje posvetili nudenju podpore ljudem, pri tem pa v središče postavljajo posameznika, saj prepoznavajo in najgloblje spoštujejo človeško individualnost in edinstvenost vsake življenjske poti.

Ne glede na to, kje smo v določenem trenutku, so naše želje vselej podobne: zdravje, dolgoživost, ljubiti in biti ljubljen, uspešno in sladko življenje, bister in spokojen um, čustvena stabilnost, denarna uspešnost, spremljava dobre sreče, miren dom, poslovno priznanje in uspeh, dober sloves in spoštovanje v skupnosti itd.

Praktična duhovna podpora v obliki obreda, izvedenega v času okoli rojstnega dne, nam omogoča, da poskrbimo za kontinuiteto vsega dobrega, kar smo zgradili, obenem pa nas ščiti pred škodljivim nemirom. Vaša odgovornost je »samo« ta, da vzdržujete rutino in si vsakodnevno prizadevate, da ste boljša oseba, se izogibate nesoglasjem ter ste kar najbolj potrpežljivi, prijazni in umirjeni.

Če si želite tega dragocenega obreda, nam pišite na info@orisa.si. Z veseljem vam bomo posredovali več informacij in navedli podatke za neposredno plačilo svečenikom in svečenicam v Nigeriji, kjer bodo izvedli obred za vas. Duhovna skupnost oriš je pri tem zgolj posrednik.

Ta in vsi omenjeni obredi, ki jih izvajajo svečeniki specialisti v Nigeriji, so namenjeni vsem, ki si želijo s pomočjo narave izboljšati kvaliteto življenja, saj smo vsi del narave, ne glede na spol, raso in prepričanja. 

Rojstnodnevni obred
Rojstnodnevni obred