Duhovna skupnost Oriš – energij narave

II Ẹgbẹ́ Òrìṣà II Duhovna skupnost Oriš – energij narave

Newsletter

V letu 2023 smo radostno slavili 20 let z orišami in Bàbá Kingom v Sloveniji. Po tako častivredni obletnici je naša dolžnost pripraviti še bogatejši program v letu 2024, s tem upravičiti vaše zaupanje in se zahvaliti orišam in našim duhovnim staršem za bogato podporo našega razvoja vsa ta leta.

Naš program za leto 2024 je sestavljen iz 20 odunov in odunov iranti, na katerih se srečujemo v živo, ter šestih celodnevnih on-line izobraževanj z Bàbá Kingom o orišah in mnogih univerzalnih življenjskih temah.

Oduni so letna slavja, oduni iranti so letna slavja v počastitev dneva prehoda častitljivega duhovnega prednika v orun, oseji so duhovno delovanje.

Če želite podrobnosti o našem letnem programu, kliknite TUKAJ.

Oriše so narava in narava so oriše, ta svet je neskončen. Prastara znanja filozofije oriš s prebogato mitologijo, modrostjo Ifa in slikovito umetnostjo so prenesena iz oralne kulture jorubske tradicije. Vse od leta 2003 jih prevajamo in zapisujemo, da bodo v izvorni obliki ostala na voljo našim zanamcem. Vsa ta brezčasna modrost in znanje nas učijo o človeški naravi kot o sestavnem delu narave same, ki ostaja enaka od začetkov civilizacije. Vse, kar je spremenljivo, je tehnologija.

Od marca 2024 bomo vsem zainteresiranim enkrat mesečno poslali e-novičnik z informacijami o najnovejših dogodkih v družini Oduduwa v Sloveniji. Štirikrat letno boste prejeli spletno publikacijo „Univerzum oriš“ v treh jezikih. Vsaka številka te spletne publikacije bo posvečena eni oriši, njenemu pomenu, lastnostim, delovanju in dobrobitim, ki jih čaščenje te oriše prinese v naše življenje. Vaš spletni „Univerzum oriš“ bo za vas na voljo v jeziku, v katerem berete to besedilo, z izjemo italijanske različice, ki bo na voljo šele, ko bo vpisano večje število naročnikov.

Če želite svojim tujejezičnim prijateljem ponuditi spletno publikacijo „Univerzum oriš“, jih usmerite na:
https://orisa.si/hr/newsletter za hrvaški jezik,
https://orisa.si/en/newletter za angleški jezik.

Začeli bomo seveda z orišo Ešu, z orišo reda, organizacije, discipline, tolerance in potrpežljivosti, ker je Ešu vedno prvi.  

Spletna publikacija „Univerzum oriš“ bo brezplačna. Prejemali jo boste vsi, ki se boste prijavili na e-novičnik.  

Če se želite prijaviti na novice, lahko to storite tukaj:  

Odjavite se lahko kadarkoli s klikom na povezavo v nogi naših e-poštnih sporočil. Za informacije o naših postopkih varovanja zasebnosti obiščite našo spletno stran. Mailchimp uporabljamo kot našo marketinško platformo. S klikom na gumb za prijavo potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni v obdelavo Mailchimpu. Preberite več o Mailchimpovih postopkih varovanja zasebnosti.
Če potrditvenega maila ne prejmete TAKOJ, preverite mapo z vsiljeno pošto.

Če želite podpreti naš ambiciozni program, nas bo vaša donacija izjemno razveselila.
Iskrena hvala v naprej.

Screenshot 2023 12 11 093324

Dobrodošli v sLOVEniji, obiščite nas in v ritmu bobnov, s pesmijo in plesom počastite oriše, in slavite svoje dobro življenje na katerem od naših odunov.

A še!